Békés megye

Napi halfogási esély előrejelzés

Heti kapásindex előrejelzés

Békés megye nagyon sok remek horgászvízzel rendelkezik, amikről az alábbi linken részletesebb leírás is látható. Horgászvizek Békés megyében.

Amit szeretnék kiemelni az a Békésszentandrás, Szarvas térségégen elhelyezkedő Körös, és a majdnem 30 km hosszú Holt-Körös.

Volt szerencsém ezeken a vizeken többször is horgászni, és nagyszerű fogásokban volt részem. A megfelelő technikával horgászva remekül beválhat a halfogási esélyek előrejelzés Békés megyének ezen a csodálatos szakaszán. A Holt-Körösök nagy része mára már országos hírű horgászparadicsom. Minden igényt kielégítő, bérelhető nyaralók sorakoznak, saját stéggel és csónakkal, a horgászvíz mindkét partján.

Legutóbb 2019 őszén töltöttem el egy hetet Békésszentandráson, ahol 5 éjszakát és nappalt sikerült végighorgászni, remek eredménnyel.

Családommal együtt érkeztünk a nyaralóba. Itt nem csak a horgászatnak lehet hódolni, hanem a nyaraló felszereltségének, és a környéknek köszönhetően aktív pihenéssel tölthető el az idő azoknak is akik csak pihenésre vágynak. A horgászszállás medencével, szaunával, jakkuzzival, és minden szükséges eszközzel volt felszerelve.

Megérkezésünk délutánján az első teendőm a beetetés volt. Közel 30 kg savanyított kukoricával érkeztem, és 3 nap alatt az egészet bejuttattam a stégről meghorgászható területre. Az első két napon nem nagy sikerrel jártunk, mert a csonti és kukorica csalinkra csak törpeharcsa, illetve kisebb kárászok, keszegek érkeztek.

Beszereztem tejsavas, illetve vajsavas csalikat a helyi horgászboltból, mivel az etetés is tejjel savanyított kukoricával történt. A harmadik napon aztán beérett a munka gyümölcse, mert sikerült horogra csalni nagyobb halakat is. A vajsavas csalival 3 db, 5 kg körüli amurt sikerült megszákolni. A pontyokat a tejsavas kukorica és csonti együttes felkínálásával sikerült megfogni.

Ez az eljárás csak egy volt a sok praktika közül ami beválhat. Mindenkinek ajánlom, hogy ha teheti, akkor töltsön el néhány napot, Békésszentandráson.

Vissza a főoldalra!

halfogási esély és heti kapásindex előrejelzés

 

Értékeljétek, hogy mennyire vált be a halfogási esélyek előrejelzés, mert ezáltal  fejleszthetjük az oldal pontosságát.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Vissza a Főoldalra!