Halfogási esélyek légnyomás előrejelzés Komárom-Esztergom megye

Telefonos applikációnk elérhető “Angler’s Index” néven, a Google Play kínálatában, vagy itt is letölthető!

Az alkalmazásban a változók pontosabb összevetésével történik a fogási esélyek kiszámítása, így pontosabb értékek kerülnek megjelenítésre.

Az applikációban  részletes időjárás, holdfázis és légnyomás előrejelzések találhatóak.

Napi halfogási esély

Heti halfogási esély előrejelzés

Komárom-Esztergom megye területe sajnos nem bővelkedik horgászvizekben. A kisebb patakoktól eltekintve csak a Duna , illetve a magánkézben lévő horgásztavak biztosítanak kellemes időtöltést a megye horgászainak. Horgászvizek Komárom-Esztergom megyében.

Mindenképpen figyelni kell arra, hogy a horgásztavakon eltérő szabályok lehetnek a horgászrendet illetően, mint az általánosan betartandó feltételek. Sok helyen más méret és súlykorlátozások vannak érvényben a halak megtartására, mint egy vadvízi horgászat esetén.Ezeken a tavakon viszont nagyobb a halfogási esélyek légnyomás előrejelzés beválása Komárom-Esztergom megyében, mint a dunai horgászat esetén.

Dunáról!

A Duna mellet szóljon az, hogy aki a kihívásokkal teli horgászat híve, az kellemes időtöltést talál a folyó mellett. Hiszen a megfelelő horgászhely megtalálása nem egyszerű feladat. Aki gyakorlott a vadvízi horgászat területén az tudja, hogy az ilyen helyeken mennyire nagy kihívás a halakat a horogra csábítani.  Ha viszont a szerencsés pecás megtalálta a mederben megbújó töréseket, homokpadokat, és gödröket, akkor a várt eredmény nem marad el. A halak ezeken a részeken keresgélnek táplálék után, így mindig van esély a kapásra.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Az ilyen helyeket a víz fodrozódása jelzi. Amikor folyó egyenetlenségnek ütközik, akkor a sebessége megváltozik a környezetéhez képest, és a víztükör ezt jól jelzi, hiszen örvénylés kezdődik. Ahol ilyen viselkedés tapasztalható, ott érdemes a meder feltérképezését elvégezni, mert valószínűleg olyan egyenetlenséget mutat, aminek az alján jó eséllyel lerakódik a folyó által sodort táplálék.

Hol ne horgásszunk!

Azokon a részeken ahol a meder egyenletes, ott nem számíthatunk fogásokra, mert ezeken a folyószakaszokon a sodrás minden bejuttatott etetőanyagot elsodor, valamint, mivel táplálékban szegény terület, így a halak sem tartózkodnak ott, csak akkor ha a táplálkozási, és a vermelő helyük között vonulnak. Ilyenkor tapasztalható az a jelenség hogy egy adott napszakban fél- vagy egy óra erejéig a kapások megszaporodnak, majd eltünnek, és a fogások megszűnnek. Ezen időszak alatt vonulnak el a halak az adott területen.

Értékeljétek, hogy mennyire vált be a halfogási esélyek légnyomás előrejelzés, mert ezáltal  fejleszthetjük az oldalon a fogási esély pontosságát.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Vissza a Főoldalra!

halfogási esély és légnyomás előrejelzés