Kapásindex és légnyomás előrejelzés Pest megye

Telefonos applikációnk elérhető “Angler’s Index” néven, a Google Play kínálatában, vagy itt is letölthető!

Az alkalmazásban a változók pontosabb összevetésével történik a fogási esélyek kiszámítása, így pontosabb értékek kerülnek megjelenítésre.

Az applikációban  részletes időjárás, holdfázis és légnyomás előrejelzések találhatóak.

Napi fogási esély

Heti kapásindex előrejelzés

Pest megye is azon területek közé tartozik, ahol rengeteg remek horgászvíz található. Horgászvizek Pest megyében.

A megye fő horgászvize a Duna, de nem szabad elfeledkezni a Délegyháza, illetve a Csepel-Szigetszentmiklós körzetében elterülő nagy horgásztavakról, melyek nagy területeket biztosítanak a horgászok számára.

A Délegyháza környezetében a 8 nagyobb tó található, amik területe megközelíti a 300 hektárt. A 8 tóból álló rendszert a kavicsbányászatnak köszönhetjük. Ennek a tevékenységnek köszönhetően, a tavak száma várhatóan nőni fog. A halállományban megtalálhatóak a kedvelt halfajok többsége. A tórendszer, a környék turisztikai látogatottsága miatt a horgászaton kívül egyéb szórakozást is kínál, többet között a vízi sportokat kedvelők is rendszeresen látogatják ezeket a vizeket. A tavak nagy része magánkézben lévő horgászvíz, így figyelembe kell venni, hogy esetenként más szabályok lehetnek érvényben mint az általános előírások.

Természetes vizekről!

A Csepel-Szigetszentmiklós környéki horgászvizek kisebb területet foglalnak el mint a délegyházi tavak, de a főváros közelsége miatt, nagyon népszerű, elsősorban a bojlis horgászatot kedvelők körében.

A Dunán való horgászathoz néhány tippet már írtam itt, hogy kapásindex és légnyomás előrejelzés pest megyében, használható információkat nyújtson. A folyó ezen a területen két folyóágat hoz létre, és ennek köszönhetően közel megduplázódik, a meghorgászható vadvizek felülete. A ráckevei Duna hossza 57 km, azonban, horgászatra inkább az alsó szakasza alkalmas. A folyó sebessége 0,3-0,5 km/h a szabályozó zsilipeknek köszönhetően. Ez a tulajdonsága remek  feltételeket biztosít az olyan melegkedvelő halfajtának mint a ponty. A Ráckevétől Tassig tartó szakaszon a legjobbak a feltételek a horgászathoz. Itt található háborítatlan természeti környezet, a kiváló kikapcsolódás mellett, a horgászat szempontjából jó előjel lehet.

Értékeljétek, hogy mennyire vált be a  kapásindex és légnyomás előrejelzés Pest megyében, mert ezáltal  fejleszthetjük az oldalon a fogási esély pontosságát.

Vissza a főoldalra!

kapásindex és légnyomás előrejelzés

 

3 hozzászólás

 1. Friedrich Balázs

  Sziasztok,

  A diagramos halfogási előrejelzésetek eltűnt, vagy legalábbis én nem találom…Amennyiben nem én bénázok, van ennek valami más oka? 🙂

  Üdvözlettel:

  Válasz
  • kapasindex

   Kedves Balázs!

   A weboldal frissítés alatt áll, és az új felületen még nem látható a grafikon. Dolgozunk rajta, hogy mihamarabb elérhető legyen.
   Köszönöm a türelmét.

   Üdvözlettel
   Kapásindex

   Válasz
   • Friedrich Balázs

    Én is köszönöm a gyors, korrekt választ 🙂

    Üdv.: Balázs

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Vissza a Főoldalra!