Kapásindex és légnyomás előrejelzés Heves megye

Napi fogási esély előrejelzés

Heti kapásindex előrejelzés

Heves megyében inkább az állóvizek dominálnak a Tisza-Tóval az élen. A tavak mellett a Tisza, és a kisebb folyók, patakok is dominálnak. Horgászvizek Heves megyében.

Mindenképpen tudni érdemes, hogy a magánkézben lévő horgásztavaknál más szabályok lehetnek érvényben, mint azt az általános szabályzatban olvashatjuk. Eltérő méret és súlykorlátozások lehetnek, illetve több horgászkellék használatát tehetik kötelezővé. A folyón való horgászathoz néhány tippet tudok adni, hogy halfogási esélyek és kapásindex előrejelzés Heves megyében, használható információkat nyújtson.

A tiszai horgászathoz tippek itt olvashatók.

Heves megye leghosszabb folyója a Zagyva, aminek vizét a Tarna, a Galga, és közvetve a Gyöngyös-Patak táplálja.

A Zagyva Salgótarján közelében ered, majd 179 km megtétele után, Jász-Nagykun-Szolnok megyében a Tiszába torkollik. Az alsó folyásánál kiszélesedik, és halban gazdag területet képez, ezáltal kedvelt horgászhellyé vált. Halállománya igen gazdag. Megtalálhatóak itt többek között, ponty és keszegfélék, valamint csuka, harcsa, törpeharcsa is.

A Tarna a Zagyva vizét táplálja. Kisebb termetű halfajok népesítik be, többek között keszegfélék, küszök fajtái, durbincsok és süllő.

A Tarna legfontosabb tápláló vize a Gyöngyös-patak. Ebben a horgászvízben is a kisebb termetű halak találhatóak meg.

Az Eger-patak is Heves megyében ered, és a Tisza jobb oldali mellékfolyójaként, a Tisza-Tónál torkollik a folyóba. A patak legyezős horgászatnak kedvez leginkább, a gyors folyása miatt.

Értékeljétek, hogy mennyire vált be a Kapásindex és légnyomás előrejelzés Heves megye területére, mert ezáltal  fejleszthetjük az oldalon a fogási esély pontosságát.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Vissza a Főoldalra!

kapásindex légnyomás előrejelzés