Fogási esély légnyomás előrejelzés Nógrád megye

Napi fogási esély

Heti halfogási esély előrejelzés

Nógrád megyében a sok patak mellett a legjelentősebb vadvízi horgászterület az Ipoly. A területen inkább a magánkézben lévő horgásztavak dominálnak. A tavakon érvényben lehet az általánostól eltérő horgászati szabályok, így ezekről mindig érdemes tájékozódni. Ezeken a vizeken jó eséllyel eredményes lehet, a fogási esély és légnyomás előrejelzés Nógrád megyére vonatkozó prognózisa. Horgászvizek Nógrád megyében.

Fogási esély és légnyomás előrejelzésaz Ipolyban

Az Ipoly Szlovák-Magyar határfolyóként teszi meg a hazánkat érintő szakaszát, mielőtt Szobnál a Dunába torkollik. A folyó teljes hossza 212 km, és 14 patak táplálja a vizét. Magyarországi felső szakasza inkább a pergető, és a legyezős horgászat kedvelőinek nyújt kellemes szórakozást. Az alsóbb szakaszán a hagyományos horgászati módszerek is eredményesek lehetne. Ezen a szakaszon már megtalálhatóak a folyóban a ponty és keszegfélék, valamint harcsa és csuka is.

Az alsó 60 km-s szakaszon a Dunában megszokott halfajok is előfordulnak, mivel a torkolaton keresztül felúsznak az Ipoly alsó folyásába. Ezért ezen a szakaszon már nagyobb termetű harcsák, pontyok is találhatóak.

Értékeljétek, hogy mennyire vált be a fogási esély légnyomás előrejelzés, mert ezáltal  fejleszthetjük az oldalon a fogási esély pontosságát.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Vissza a Főoldalra!

fogási esély és légnyomás előrejelzés