Tolna megye

Telefonos applikációnk elérhető “Angler’s Index” néven, a Google Play kínálatában, vagy itt is letölthető!

Az alkalmazásban a változók pontosabb összevetésével történik a fogási esélyek kiszámítása, így pontosabb értékek kerülnek megjelenítésre.

Az applikációban  részletes időjárás, holdfázis és légnyomás előrejelzések találhatóak.

Napi fogási esély

Heti halfogási előrejelzés

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Tolna megye területe bővelkedik horgászvizekben. Itt található a Sió, ami több kisebb vízfolyás vizét összegyűjtve a Dunába torkollik. Állóvizek is találhatók ezen a területen, amik  kellemes időtöltést biztosítanak a megye horgászainak. Horgászvizek Tolna megye.

A magánkézben lévő horgásztavak mellet, többek között itt található a Fadd-Dombori Holt-Duna, vagy a Tolnai-Duna.

Azokban a cikkekben, amelyekben meg szeretné jeleníteni a hirdetéseket, helyezze el a hirdetési kódot a tartalom HTML-kódrészei közé A hirdetés oldalon való megjelenése 20–30 percet vehet igénybe. Lehetséges, hogy a hirdetés először normál vizuális hirdetésként jelenik meg; ebben az esetben hamarosan felváltja egy natív hirdetés. További részletekért olvassa el a kódmegvalósítási

Mindenképpen figyelni kell arra, hogy a horgásztavakon eltérő szabályok lehetnek a horgászrendet illetően, mint az, az általános rendeletekben szerepel. Mások a méret és súlykorlátozások a halak megtartására vonatkozóan, mint a természetes vizeken történő horgászat esetén.Ezeken a magán-tavakon viszont jobb a kapásindex és halfogási esélyek  előrejelzés Tolna megyében, mint a dunai horgászat esetén.

A Duna mellet szól az, hogy  kihívásokkal teli horgászatot és időtöltést kínál.

A megfelelő horgászhely megtalálása nem egyszerű ezen a folyón sem. Aki gyakorlott a vadvizeken zajló horgászat területén az tudja, hogy az ilyen helyeken mennyire nagy kihívás a kapások elérésére.  Ha viszont a szerencsés pecás megtalálta a mederben megbújó egyenetlenségeket, akkor a várt eredmény nem marad el. A halak ezeken a részeken keresgélnek táplálék után, így mindig van esély a halfogásra.

Az ilyen gödröket a víztükör fodrozódása jelzi. Amikor folyó vize törésbe ütközik, akkor a sebessége kisebb lesz a környezetéhez képest, és a vízfelszínen ez jól látható, hiszen forgásba kezd. Ahol észrevehető a viz megváltozása, ott érdemes a meder feltérképezését elvégezni, mert valószínűleg olyan egyenetlenséget  mutat, aminek az alján jó eséllyel lerakódik a folyó által sodort táplálék.

Azokon a részeken ahol a meder egyenletes, ott nem számíthatunk fogásokra. Ezeken a folyószakaszokon a sodrás, az egyenletes folyómederben minden bejuttatott etetőanyagot elsodor. Mivel táplálékban szegény terület, így a halak sem tartózkodnak ott, csak akkor ha a táplálkozási, és a vermelő helyük között vonulnak. Ilyenkor tapasztalható az a jelenség, hogy egy adott napszakban fél- vagy egy óra erejéig a kapások megszaporodnak, majd eltűnnek, és a fogások megszűnnek. Ezen időszak alatt vonulnak el a halak az adott területen.

Értékeljétek, hogy mennyire vált be a  kapásindex, mert ezáltal  fejleszthetjük az oldalon a fogási esély pontosságát.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Vissza a Főoldalra!