Kapásindex előrejelzés Győr-Moson-Sopron megye

Napi fogási esély előrejelzés

Heti kapásindex előrejelzés

A Győr-Moson-Sopron megyei terület a Dunának köszönhetően sok vadvízzel szolgál a horgászat szerelmeseinek. Az ország ezen részén ágazik először két részre a folyó, hogy szigetet alakítson ki. Ez a tulajdonsága az ország sok részén megfigyelhető. Sok mellékága, és még több holtága nagyban megnöveli a meghorgászható vízterületek nagyságát, Győr és környékén. Az itt lakó horgászok hódolhatnak szenvedélyüknek folyó- és állóvízen egyaránt.

Mit tegyünk hogy használható legyen a kapásindex légnyomás előrejelzés.

Az állóvizeken a folyamatos etetéssel csábíthatóak a halak egy fókuszált helyre, amit szeretnénk meghorgászni. Ezeken a vizeken csak egy feltételnek kell teljesülni, ahhoz hogy remek fogási esélyeket, és nagyszerű kapásokat érjünk el. Ha a vízpart megközelíthető akkor már csak a folyamatos táplálék bejuttatása a feladat, és az eredmény nem marad el.

A folyó vizeken horgászóknak ennél nehezebb a dolguk, hiszen ott a horgászhelyeket a folyó mederviszonyai szabják meg. Ha nincs a mederben törés, vagy gödör, akkor hiába a sok etetés és próbálkozás, a halak nem fognak jönni. A fogási esély csak akkor növelhető, ha a természetes táplálkozó helyükön próbáljuk horogra csalni őket. Ezek a helyek pedig a folyók esetében a sodrás által kialakított gödrökben található, amiket ha megtalálunk, akkor nem maradnak el a kapások sem.

Mivel Győr-Moson-Sopron megye az ország nyugati felének a legészakibb része, így azok az időjárási tényezők, amik jó hatással vannak a fogási esély, és kapásindex előrejelzés alakulására, minden megyénél hamarabb éreztetik hatásukat.

Sajnos a megye más részein kevesebb horgászterület található, de a magánkézben lévő horgásztavak enyhítik valamelyest a vizek hiányát. Ezekről itt tájékozódhat.

Értékeljétek, hogy mennyire vált be a  kapásindex légnyomás előrejelzés, mert ezáltal  fejleszthetjük az oldalon a fogási esély pontosságát.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Vissza a Főoldalra!

kapásindex légnyomás előrejelzés