Bács-Kiskun megye

Napi fogási esély kapás index előrejelzés

Fogási esély heti kapás index előrejelzés

Telefonos applikációnk elérhető “Angler’s Index” néven, a Google Play kínálatában, vagy itt is letölthető!

Az alkalmazásban a változók pontosabb összevetésével történik a fogási esélyek kiszámítása, így pontosabb értékek kerülnek megjelenítésre.

Az applikációban  részletes időjárás, holdfázis és légnyomás előrejelzések találhatóak.

Bács-Kiskun megye sok nagyszerű horgászvízzel áll a vízpart szerelmeseinek szolgálatában. Nyugati határát a Duna szegélyezi, belső területein pedig rengeteg természetes és mesterséges állóvíz található. Tiszakécske és Tiszaug térségében pedig a Tisza is érinti. Horgászvizek Bács-Kiskun megyében.

Bács-Kiskun megye sok nagyszerű horgászvízzel áll a vízpart szerelmeseinek szolgálatában. Nyugati határát a Duna szegélyezi, belső területein pedig rengeteg természetes és mesterséges állóvíz található. Tiszakécske és Tiszaug térségében pedig a Tisza is érinti. Horgászvizek Bács-Kiskun megyében.

Fontos tudni, hogy a magánkézben lévő horgásztavaknál más szabályok lehetnek érvényben, mint a megszokott általános utasítások. Eltérő méret és súlykorlátozások lehetnek, illetve több horgászkellék használatát tehetik kötelezővé.

Dunáról!

A Duna szakaszára, ami a megyét érinti, talán egy-két információval szolgálhatok, hogy jobban beváljon a fogási esély és heti kapásindex előrejelzés Bács-Kiskun megyében, és mozgalmasabban teljen a horgászidő, ha véletlen egyhangúvá válik.

Találhatóak itt a folyó korábbi részeiből kialakult holtágak, mint a Nagybaracskai Ó-Duna. Az alábbi tippek a Tisza szakaszain is beválnak, mivel én ezen a folyón horgászom, így van tapasztalatom.  A Duna partja igen változatos kövezés, part, és füves részek is megtalálhatóak. Itt is, mint a Tiszán is, és minden folyón általában, nagyon fontos a meder feltérképezése, hiszen ezen múlik, hogy a horgászat alatt mennyi kapást érhetünk el. Olyan területeken ahol a meder egyenletes nem sok hal található, hiszen az akadálymentes meder felszínén nem áll meg a táplálék, hanem a sodrás magával viszi. A halak, az egyenetlenségek, törések, gödrök, környezetében keresgélnek tartózkodnak, így ezeken a helyeken lehet számítani sok kapásra. Ezek a részek azonban magukban rejtik a folyó által felhalmozott hordalékot, ami megnehezíti a horgászatot, hiszen nehéz megtalálni azt a helyet ahol sok a hal, de kevés a szereléket veszélyeztető akadály.

Aki szereti kihívásokat, az jól fog szórakozni, hiszen a megfelelő hely megtalálása, minden fáradtságot megér, hiszen ott felejthetetlen horgászatokat tudhatunk magunk mögött.

fogási esély és heti kapásindex előrejelzés

Vissza a főoldalra!

 

Értékeljétek, hogy mennyire vált be a fogási esély és heti kapásindex, mert ezáltal  fejleszthetjük az oldal pontosságát.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Vissza a Főoldalra!