Kapásindex és légnyomás előrejelzés Kelet-Magyarország

Fogási esély és heti kapásindex előrejelzés Bács-Kiskun megye területére.

Kapásindex és légnyomás előrejelzés Kelet-Magyarországra vonatkozóan, részletezve mutatja a napi fogási esély, illetve a heti várható kapás alakulását.

A fent linkeken megtaláljátok a kapásindex és légnyomás előrejelzés Kelet Magyarországra vonatkozó grafikonkjait, a várható kapás gyakoriságának ábrázolására.

Több adatot alapul véve határoztam meg az előrejelzéseket. A fogási esélyek, diagramokon történő megjelenítése mutatja meg, hogy az adott napon belül, adott időszakban, mennyi esély van a kapásra.

A keleti országrész legnagyobb horgászvize a Tisza. Magam is ezen a folyón horgászom rendszeresen, már ötödik éve, de ezt a szeszélyes folyót még egyáltalán nem sikerült kiismernem. Hosszú keresgélés után találtam egy olyan horgászhelyet, amit kialakítottam a magam igényei szerint, és folyamatos etetéssel tartom a halakat az előttem elterülő folyószakaszon.

A keresgélés nem volt egyszerű, mivel a Tisza szakadékos partszakaszai, nagyon megnehezítik a horgász életét. Nehéz volt megtalálni az optimális horgászhelyet. A part meredeksége, és megközelíthetetlensége, vagy a mederviszonyok nem feleltek meg a jó horgászatnak. A mesterséges kövezések pedig gátolták sok leakadással, a kellemes pecát. A hosszú kutatás meghozta a várt eredményt. Már csak kellemes élményekkel hagyom ott a kedvenc folyómat a horgászat után.

Természetesen sok más meghorgászható vízterület van még az ország keleti felén. Állóvizekben sem szűkölködik a terület, hiszen a magánkézben lévő tavak mellett, nagyon sok holtág található a Tisza környezetében, a folyószabályozásoknak köszönhetően.

Nagy számban vannak holtágai a Körösöknek is.

Ezekből a Békésszentandrás és Szarvas környéki vizek talán a leghíresebbek, a kialakult horgászturizmusnak köszönhetően. Volt szerencsém ezeket a vizeket személyesen is kipróbálni holtágak nagy részét korszerű nyaralók övezik, amik luxuskörülményeket biztosítanak a, hiszen ezek a horgászszállások kibérelhetők.

Néhány ilyen nyaralóról információt és tájékoztatást a korospartonnyaralunk.hu oldalon kaphat.Néhányszor már horgásztam a békésszentandrási vizeken, és mindig ezen az oldalon kerestem kiadó nyaralót, mert megbízható szolgáltató, és nagyon szép, jól felszerelt horgász szállás bérelhető.A holt körösi horgászatra 20 kg erjesztett kukoricával érkeztem, amit három nap alatt folyamatos etetéssel juttattam be.

A horgászat harmadik napján beérett az etetés, mert nagyon szép 5-6 kg súlyú amurok és pontyok tették tiszteletüket a horgon. Nagyszerű hetet töltöttünk el horgászattal és pihenéssel ezen a vízparton, és nagyon jó élményekkel távoztunk. Ezen a helyen, a család azon tagjai is találnak maguknak aktív pihenésre alkalmas elfoglaltságot, akik nem rajonganak a horgászatért.

Várom visszajelzéseiteket, hogy a “megjósolt” kapásindex és légnyomás előrejelzés Kelet-Magyarországon milyen pontossággal vált be.

Addig is sok sikert, és görbüljön!

Vissza a főoldalra!

kapásindex és légnyomás előrejelzés

 

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Vissza a Főoldalra!